Ime:
Priimek:
E-mail:
Telefon:
Naslov:
Poštna št.:
Kraj:
Datum rojstva:
Kje ste izvedeli za izbor?:
Vsi sodelujoči soglašate z uporabo osebnih podatkov za namene obveščanja o aktivnostih, povezanih z izvajanjem BMW Eyewear Slovenija oz. podjetja Glasmaher d. o. o. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja. Svoje soglasje lahko s pisnim obvestilom, poslanim na Glasmaher d. o. o., Pleteršnikova 1, 8250 Brežice ali na e-naslov info@bmweyewear.si, kadarkoli pokličete oz. spremenite obstoječe podatke.

Postani ambasador BMW Eyewear

Izpolni in sodeluj!

Izpolni obrazec ter sodeluj v polmesečnem izboru za ambasadorja BMW Eyewear Collection, ki bo odpeljal BMW za 3 dni, v glavnem polletnem izboru pa BMW za pol leta. *

Pokrovitelj prvega izbora je Optika Glasmaher Brežice - Novo mesto, kjer lahko prvič v Sloveniji dobite uradno licencirana očala BMW Eyewear Collection.

Kdo lahko sodeluje

Sodelujejo lahko vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki imajo vsaj 20 let ter veljavno vozniško dovoljenje vsaj 2 leti.

Kako lahko sodelujete

Izpolnete lahko le eno prijavo, veljajo prijave, ki so izpolnjene v celoti.

Žrebanje nagrad

Žrebanje poteka na dogodkih, ki so v naprej dogovorjeni. Več informacij o izboru ter rezultatih bo objavljenih na tej spletni strani.
© 2019 bmweyewear.si | O piškotkih