Aktualna obvestila

BMW Eyewear Collection prihaja v Slovenijo

5 V Slovenijo prihaja kolekcija očal BMW Eyewear Collection, uradni licenčni izdelek BMW avtomobilske blagovne znamke. Uvoznik za Slovenijo je podjetje Glasmaher d. o. o., očala pa bodo na voljo v vseh boljših optikah po Sloveniji.

BMW Eyewear Collection vključuje 21 korekcijskih in 21 sončnih modelov. Po meri narejeni designi so sestavljeni iz najkvalitetnejših materialov vključno iz titana, nerjavečega jekla, acetata, TR90 in NXT-ja. Skozi kolekcijo, oblikovano s slogom in funkcijo, najdemo številne prednosti: Polarizirane sončne leče, ogledalne sončne leče in ekskluzivno integrirani pomladni zaklop. Tu so tudi zložljivi modeli in Turboflex tečaji patentirane tehnologije, če naštejemo samo nekatere. Vse z namenom doseganja neprimerljive estetike in vzdržljivosti.

Na notranji strani ročajev je diskretno lasersko graviran besedni znak BMW, na zunanji kovinski logo z BMW-jevimi emblematičnimi barvami. Za zadostitev potreb modernih moških z vidika stila, kolekcija predlaga vitke in raznolike oblike, vse od retro občutka, do chic pravokotnih oblik. Za utelešenje BMW duha je vdelan bogat in refiniran pridih, bodisi v obliki luksuznega jekla, bodisi žametno črnega, temno modrega marmornega efekta ali kristalne laminacije. Drzni si izgledati dobro na in izven ceste.


« nazaj na seznam

Stopite v stik

BMW Eyewear Slovenija
info@bmweyewear.si

Prodajna mesta

Glasmaher Brežice
Glasmaher Novo Mesto
© 2019 bmweyewear.si | O piškotkih